“Amper 24 jaar is Harmen Clarysse uit Adegem. Als slager met een hotelopleiding, waagde hij eind maart 2015 zijn eerste stappen als zaakvoerder in totaal vernieuwde slagerij van zijn ouders aan de Adegemse Kerkstraat. Passie, teamwork en kwaliteit is de rode draad door het jonge leven van Harmen en zijn team. Samen met zijn team verschijnen ze in het straatbeeld onder de naam Classeslager. Die naam heeft niets met een slagersgroepering te maken, maar alles met hun ambitie.”
Om de kwaliteit van onze producten te garanderen gebruiken wij rundsvlees van eigen kweek. Op de boerderij in Kleit kweken wij onze eigen runderen. Wanneer u bij ons komt bent u dus zeker van dat lekker stukje mals vlees.
Ook dagelijks verkrijgbaar bij uw Classeslager Harmen
Vers brood, pistolets, sandwiches en koffiekoeken Belegde broodjes Zelfgemaakte fijne salades Uitgebreid gamma traiteur Droge worst «specialiteit» Rundsvlees van ouderlijke hoeve Gehakt en varkensvlees van beste kwaliteit
OPENINGSUREN
Maandag: 08u – 19u
Dinsdag: 08u – 19u
Woensdag: 08u – 19u
Donderdag: 08u – 19u
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 08u – 18u30
Zondag: 08u – 18u
Feestdagen: 08u – 13u
Feestdagen op zondag: 08u – 18u30
Adegemse Kerkstraat 2/A
9991 Adegem
Tel: 050/71 50 29