Maldegem M-bon > deelnemende handelaars > De Gezondheidsbron

De Gezondheidsbron

Stap voor stap naar een gezonde levenswijze

De Gezondheidsbron is een kleine praktijk waar jong en oud komen met verschillende klachten. Deze klachten kunnen verschillende oorzaken hebben, zowel lichamelijk als geestelijk. Niet zelden zijn deze klachten een gevolg van mentale problemen. Vandaar dat een goed advies zich niet enkel richt tot het lichamelijke probleem maar ook tot het mentale. De persoon wordt in zijn totaliteit bekeken. Iedereen is immers uniek en wordt uniek behandeld.

Na een intakegesprek en op basis van mijn bevindingen onstaat er een persoonlijk voedingspatroon. Wanneer men dit persoonlijk voedingspatroon volgt, wordt het zelfgenezingsmechanisme van het lichaam geactiveerd met zeer mooie resultaten als gevolg. Mijn adviezen zijn vooral gericht op het aanleren van een nieuwe leefwijze. In de praktijk is ruimte voor persoonlijke begeleiding bij afslanken, bijkomen, voedingsallergieën en – intoleranties, een algemeen gevoel van “niet lekker in je vel voelen”

Mijn doel is om mensen enthousiast te maken over gezonde voeding en vooral om de balans tussen lichaam en geest te herstellen!

De Gezondheidsbron is één van de deelnemende handelaars waar je de Cadeaubon kan gebruiken.
Cadeaubon kopen

Locatie

Kruipuit 3/A
9991 Adegem
Tel: 0474/75 83 07

Website: http://www.degezondheidsbron.be