Maldegem M-bon > deelnemende handelaars > Finesse Bis

Finesse Bis

KWALITEIT & ADVIES OP MAAT VOOR HEM & HAAR Finesse is uw one-stop shop voor beauty en hair en is reeds 25 jaar een vaste waarde. Wij focussen op de gezondheid van uw haar en van uw huid en zijn steeds mee met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ons enthousiast team staat steeds voor u klaar en geeft u professioneel advies. Zo weet u meteen waarom een bepaald product best bij u past en ook hoe u het thuis kunt gebruiken om uw haar en uw huid gezond te houden en er goed uit te zien. Wij begeleiden u ook om die verzorgingen te kiezen die best bij u passen. En wilt u een nieuwe coupe of een andere kleur? Geen enkel probleem. Ons kappersteam is gespecialiseerd in kleuren en moderne snits.

Iedereen bij Finesse wordt constant bijgeschoold zodat we steeds mee zijn met de nieuwste producten, verzorgingen en trends. Bovendien houden wij ook steeds de historiek bij in onze computer zodat u steeds kunt weten welke behandelingen u al gehad hebt, wie ze heeft uitgevoerd en welke producten u heeft meegenomen. Zo kan u in elk van onze salons op de beste manier geholpen worden.

OPENINGSUREN

maandag 9u - 18u

dinsdag 9u - 18u

woensdag 9u - 18u

donderdag 9u - 18u

vrijdag 8u30 - 18u

zaterdag 8u30 - 18u

zondag gesloten

Ook op afspraak

Finesse Bis is één van de deelnemende handelaars waar je de Cadeaubon kan gebruiken.
Cadeaubon kopen

Locatie

Koning Leopodlaan 71/B
9990 Maldegem
Tel: 050/39 59 54

Website: http://www.finesse-beauty.be