Maldegem M-bon > deelnemende handelaars > Jobfashion

Jobfashion

Reeds meer dan 30 jaar specialiseren wij ons in het aanbieden van beroepskleding voor vrijwel alle sectoren van het bedrijfsleven.

Wij bieden u een ruim assortiment met een eigentijds karakter en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Die kwaliteit en een goede klantgerichte service zijn immers twee punten die onze volle aandacht genieten.

Daardoor is Jobfashion Verstraete uitgegroeid tot de toonaangevende zaak in onze regio en een begrip voor menig zelfstandige en bedrijf.

Dit danken we vooral aan onze flexibiliteit en ons aanbod dat bestaat uit een selectie van een aantal gerenommeerde merken, uw garantie voor een perfecte afwerking en kwaliteit. Om U ten allen tijde de laatste trends in werkkleding te kunnen aanbieden, speuren wij constant het volledige marktsegment af, op zoek naar de nieuwste modellen of de laatste evoluties op het gebied van werkkleding. Dit alles verzamelen wij onder één dak, dat van Jobfashion Verstraete.

Ons gamma bestaat onder meer uit :

De traditionele werkkleding voor bouw en industrie. Kleding voor Horeca : bediening, keuken, receptie. Kleding voor de medische sector. Kleding voor voedingssector : winkeliers, slager, bakker, ... Schoenen voor industrie, voeding en medische sector. Accessoires voor de horeca : riemen, portefeuilles ... Uniformhemden voor politie, brandweer .... Winter -en regenkleding Bodywarmers (wit voor voedingssector). en verder T-shirts, polo's, hemden, handschoenen, sokken ... Uw bedrijfskleding weerspiegelt het imago van uw zaak, daarom verdient het ook uw grootste aandacht. Wij zoeken samen met U naar die werkkleding die het best op uw zaak of bedrijf is afgestemd, rekening houdende met bijvoorbeeld het interieur van uw zaak.

Naast het verdelen van onze beroepskleding staan wij ook in voor het personaliseren en aanpassen ervan. Daarvoor beschikken wij, naast ons atelier waar de aanpassingen gebeuren, over verschillende computergestuurde borduurmachines, waardoor wij u de mogelijkheid kunnen bieden om uw naam of firmalogo op uw kleding aan te brengen. Wij verzorgen al uw borduurwerk, voor bedrijf, particulier, voortverkoper of vereniging en dit vanaf één exemplaar.

OPENINGSUREN

Dinsdag tot Vrijdag 09:30 - 12:00 en van 13:00 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 15:00

Gesloten op Zondag en Maandag

Jobfashion is één van de deelnemende handelaars waar je de Cadeaubon kan gebruiken.
Cadeaubon kopen

Locatie

Brugse Steenweg 187
9990 Maldegem
Tel: 050/71 78 60

Website: http://www.jobfashion.be