Maldegem M-bon > deelnemende handelaars > Verschore Car Detailing

Verschore Car Detailing

U kunt bij ons terecht voor ...

Polijsten

De glans van uw wagen kunt u herstellen en/of behouden door de lak op regelmatige tijdstippen te voorzien van een kwaliteitsvolle waxlaag, maar dit heeft enkel een gewenst effect wanneer de lak van uw wagen in goede staat is. Oneffenheden en lichte lakbeschadigingen kunnen enkel worden weggewerkt door middel van (machinaal) polijsten, hierdoor wordt er een minuscule laag van de lak verwijderd zodat lichte krassen verdwijnen en de glans volledig terug komt. Wanneer de krassen echter te diep zijn en door de blanke laklaag heen zijn gegaan, kunnen deze niet worden verwijderd door middel van polijsten alleen.

Machinaal polijsten vergt enige ervaring en kan bij verkeerd gebruik van de producten ook onherstelbare schade toebrengen.

Interieurreiniging

Een blikje frisdrank gemorst in uw wagen, met als gevolg vlekken die u niet meer uit uw zetels en/of matten krijgt? Kauwgom die u onmogelijk los krijgt? Hondenharen of hondengeur die u weg wilt uit uw wagen? Net een tweedehandswagen gekocht van een verstokte roker en wilt u de rookgeur liquideren? Voor dit alles en nog veel meer kunnen wij u helpen met onze interieurreinigingsformules. Na een dieptereiniging van uw interieur worden uw zetels en andere delen terug gevoed en beschermd met de beste producten op de markt.

Onderhoudsproducten

Naast de diensten die wij aanbieden om uw wagen er terug als nieuw uit te laten zien, verkopen wij ook tal van onderhoudsproducten en accessoires zodat u uw wagen (na de behandeling of van bij het begin af aan) zo goed mogelijk kan onderhouden. De producten uit ons gamma zijn uitvoerig getest op kwaliteit en goed bevonden. Niet zeker wat u nodig heeft? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Verschore Car Detailing is één van de deelnemende handelaars waar je de Cadeaubon kan gebruiken.
Cadeaubon kopen

Locatie

Vakekerkweg 99
9990 Maldegem
Tel: 0494/58 38 85

Website: http://www.verschore.be